Debat: "Globalització, Europa i l’auge de la Xina"

Bola del món. Font: Albrecht Daniel Thaer-Institut für Agrar
Barcelona
Dijous, 04/05/2017

El CIDOB organitza el tercer debat dins d’un Cicle conjunt amb l’Oficina de Barcelona del Parlament Europeu per parlar sobre diversos temes que ocupen l’agenda internacional.

El CIDOB i l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a Barcelona han organitzat el debat "Globalització, Europa i l’auge de Xina", la tercera activitat dins d’un Cicle que organitzen ambdues entitats conjuntament i que en total en tindrà cinc. Aquests debats giren al voltant del paper de la Unió Europea i del Parlament Europeu en els principals temes d’actualitat de l’agenda internacional, amb la participació d’eurodiputats i experts, moderats per un periodista de prestigi i coneixedor de la matèria.

Aquesta tercera activitat serà un diàleg entre Javi López, eurodiputat pel grup socialista al Parlament Europeu i Josep Ramoneda, periodista i ex-director del CCCB, actualment articulista del diari ARA. La periodista Ariadna Trillas (encara a confirmar) serà l’encarregada de moderar el debat, que se celebrarà el dia 4 de maig de 2017 a les 18:30h. Cal confirmar assistència indicant nom, cognom i DNI a: epbarcelona@ep.europa.eu.

Data: 

Dijous 04 Maig

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
epbarcelona@ep.europa.eu
Organitzador: 
CIDOB