Debat públic: Sanitat o cultura, és aquesta la qüestió?

Aturada al CAP Raval Nord
Barcelona
Dimecres, 13/02/2019

Al Raval hi ha un moviment veïnal per reclamar l'espai que ocupa la Capella de la Misericòrdia, cedida per l'Ajuntament de Barcelona al MACBA, per ampliar el CAP Raval Nord. En el marc d'aquesta iniciativa s'organitza el debat.

El CAP Dr. Lluís Sayé, seu de l'Equip d'Atenció Primària Raval Nord, no compleix les condicions mínimes d'accessibilitat, salubritat i seguretat per als i les pacients i l'equip professional. S'han estudiat diferents espais per poder fer una ampliació, però cap d'ells compleix els requisits establerts per la normativa vigent, excepte l'espai que ocupa la Capella de la Misericòrdia, en l'actualitat cedida gratuïtament per l'Ajuntament de Barcelona al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

Davant aquesta situació, la Plataforma CAP Raval Nord Digne recull signatures per demanar que en l'ordre del dia del Plenari del Consell Municipal del 22 de febrer s'inclogui una proposició perquè el govern municipal iniciï els tràmits pertinents per extingir la concessió de l'espai de la Capella de la Misericòrdia al MACBA, amb la finalitat de destinar-lo a la construcció del nou CAP Raval Nord.

Els últims dies, més de 400 persones, col·lectius i entitats vinculades a l'àmbit cultural han donat suport a aquest moviment veïnal, signant un manifest.

En aquest context, la Plataforma CAP Raval Nord Digne organitza dimecres 13 de febrer el debat públic 'Sanitat o cultura, és aquesta la qüestió?'. Tindrà lloc a les 19.00 hores, a l'Escola Massana (Pl. de la Gardunya, 9) i estarà moderat per la periodista Laia Altarriba.

Data: 

Dimecres 13 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Plataforma CAP Raval Nord Digne
Correu electrònic de l'organitzador: 
-