Debat sobre els resultats electorals a França amb el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i l'ICPS

 Font:
Dimarts, 15/05/2012

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i l'Institut de Ciències Polítiques i Socials organitzen una sessió de debat entorn dels resultats de les eleccions presidencials a França del proper 6 de maig. L'acte tindrà lloc el dimarts dia 15 de maig, a Barcelona.

Al debat participaran Albert Aixalà, politòleg i director de la Fundació Rafael Campalans; Montserrat Besses, periodista i ex corresponsal de TV3 a París durant 10 anys, qui actualment forma part de l’equip del programa ‘Sense Ficció’ de TV3 i en Joaquim Colominas, politòleg i professor de Ciència Política a la Universitat Ramon Llull. Moderarà l'acte Joan Marcet, director de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials i professor a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La sessió tindrà lloc el dimarts dia 15 de maig, a les 19 hores, a l'Edifici Can Serra, Sala annexa a Plens, de la Diputació de Barcelona (Rambla de Catalunya, 126).

L’entrada és gratuïta però les places són limitades. És imprescindible confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a activitats@colpis.cat o bé trucant al 93 241 41 22.

Data: 

Dimarts 15 Maig

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
activitats@colpis.cat