Debat: ‘Violències i construcció de pau a les ciutats’

L’objectiu és aportar reflexions crítiques i oferir l’anàlisi i propostes recollides en la publicació col·lectiva ‘Polítiques de seguretat per la pau. Una altra seguretat és possible i necessària’. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 03/04/2019

El 3 d’abril, Centre Delàs organitza la sessió al Centre Cívic Pati Llimona, Barcelona.

El proper dimecres 3 d’abril a les 18.30 h, Centre Delàs d’Estudis per la Pau i la Universitat Internacional de la Pau, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitzen el debat ‘Violències i construcció de pau a les ciutats’.

L’activitat està emmarcada dins del cicle de debats i presentacions ‘Seguretat i convivència a les ciutats’, que promou el debat crític sobre com construir una seguretat per la pau a les ciutats.

L’objectiu és aportar reflexions crítiques i oferir l’anàlisi i propostes recollides en la publicació col·lectiva ‘Polítiques de seguretat per la pau. Una altra seguretat és possible i necessària’, elaborada per expertes del Centre Delàs i la Universitat Internacional de la Pau.

L’acte compta amb la participació de Tica Font, investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i Amadeu Recasens, comissionat de seguretat de l’Ajuntament de Barcelona. El moderador de la sessió serà el jurista Pere Comas.

Per assistir, cal enviar un correu a l’adreça electrònica mvazquez@centredelas.org.

Data: 

Dimecres 03 abr

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
mvazquez@centredelas.org
Organitzador: 
Centre Delàs d'Estudis per la Pau