Decidim Fest 2019

Captura vídeo promocional Decidim Fest 2019
Barcelona
Dimarts, 29/10/2019 fins Dijous, 31/10/2019

La Fabra i Coats acollirà les jornades sobre Democràcia, Tecnologia i Futur del 29 al 31 d'octubre.

Amb més de 45 persones expertes de l'àmbit de la democràcia participativa, les plataformes obertes, la privacitat i la democràcia econòmica i de dades, Decidim Fest seran unes jornades sobre Democràcia, Tecnologia i Futur que es realitzaran a Fabra i Coats (Sant Andreu, Barcelona) del 29 al 31 d'octubre.

En el programa hi haurà ponències, debats, tallers i un taller-instal·lació per a la creació d'un prototip d'una Sala de Control de Democràcia Augmentada.

Les jornades, organitzades des de l'Ajuntament de Barcelona, comptaran amb la presència institucional Joan Subirats, Marc Serra i Michael Donaldson, el nou comissionat d'Innovació Digital de Barcelona.

El 29 d'octubre, a les 16h, se celebrarà l'Assemblea Oberta de l'Associació Decidim, adreçada a totes les persones interessades en participar en el debat sobre temes rellevants pel projecte Decidim impulsats des d'aquesta plataforma digital de participació ciutadana feta amb programari lliure i codi obert. No hi haurà servei de traducció simultània a l'anglès.

Les jornades són gratuïtes i obertes. Requereixen inscripció prèvia.

Data: 

Dimarts 29 oct

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Associació Decidim
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@decidim.org