Deltebre se solidaritza amb els afectats d'ELA

Acte solidari amb l'ELA a Deltebre Font:
Deltebre
Dissabte, 06/09/2014

L'acte, que tindrà lloc al Centre Cívic de Deltebre el pròxim dia 10, servirà per recaptar fons per a la Fundació Miquel Valls que treballa amb afectats d'Esclerosi Lateral Amniotròfica

El pròxim dia 6 de setembre a les 10h de la nit al Centre Cívic de Deltebre s'hi celebrarà una gal·la benèfica en benefici dels malalts afectats per l'Esclerosi Lateral Amniotròfica (ELA). La recaptació que es farà amb els donatius anirà destinat als projectes que la Fundació Miquels Valls té per a millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’aquesta malaltia.

L’esdeveniment, organitzat per una família de la Fundació Miquel Valls començarà a les 10h i per accedir-hi el donatiu és de 6€. Durant la nit es podrà gaudir d’actuacions musicals, batucada, jota, teatre, beatbox, twirling, rondalles i molt més! Quan tot això hagi acabat, qui ho vulgui podrà continuar amb la Festa Jove Queens amb els dj’s C. Ivern, Jaguar, Sepedj i Lluís Torralbo.

Els que no es puguin desplaçar fins al Centre Cívic de Deltebre, poden fer un donatiu al número de compte de la Fundació ES08 2100 3422 16 2210103820 indicant “Fila 0 Deltebre”.

La Fundació Miquel Valls és l'única fundació catalana que treballa per als afectats d'aquesta malaltia.

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), també coneguda com a Malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell als músculs.

La malaltia actualment no té cura i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el seu procés degeneratiu.

Data: 

Dissabte 06 set

Hora: 

22:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
.