Desaparicions forçades a Txetxènia

Cartell de l'esdeveniment. Font: Lliga dels Drets dels Pobles
Barcelona
Dilluns, 08/05/2017

Madina Magomàdova, presidenta de l’ONG Mares de Txetxènia parlarà sobre les activitats de l’entitat al voltant dels drets humans a Rússia.

El dilluns dia 8 de maig se celebrarà un acte on es parlarà de l’activitat de denúncia de l’ONG Mares de Txetxènia sobre les vulneracions dels drets humans a Rússia, en concret a Txetxènia. L’encarregada de fer el parlament serà Madina Madomàdova, presidenta de l’ONG. Dins d’aquest treball per trobar familiars desapareguts també cal comptar amb els casos que estan presentant al Tribunal Europeu de Drets Humans per aconseguir justícia.

Organitzat per la Lliga dels Drets del Pobles, durant l’acte també hi haurà la col·laboració de Raúl García Barroso, del Col·legi d’Advocats de Sabadell i de la regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Sabadell, Míriam Ferràndiz.

A més, es projectarà el documental sobre desaparicions forçades a Txetxènia i Daguestan, titulat "Vides inacabades". L’hora d’inici serà a les 19h i finalitzarà dues hores més tard. La localització és el Casal Pere Quart, a la Rambla 69 de Sabadell.

Data: 

Dilluns 08 Maig

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Lliga dels Drets dels Pobles
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@dretsdelspobles.org