Descoberta de la riera d'Osor - Especial amfibis

Descoberta de la riera d'Osor + especial amfibis
Dissabte, 30/03/2019

Esteu pensant en vincular-vos al Projecte Rius? Us agradaria conèixer en què consisteix aquest projecte de voluntariat?

El primer pas per participar en el Projecte Rius és assistir a una activitat formativa. En aquesta formació inicial descobrireu en què ens hem de fixar per determinar qualitat ecològica d’un espai fluvial mentre s'analitza l’estat de l’espai que es visita. Podreu fer un tast de com és ser voluntari/a del Projecte Rius, us familiaritzareu amb la metodologia i, en definitiva, coneixereu els aspectes essencials per avaluar l’estat dels nostres rius i rieres.

A més a més, en aquesta campanya de primavera, es celebraran dues formacions molt especials dedicades als amfibis, on es comptarà amb la participació de la Societat Catalana d’Herpetologia. A part de fer la inspecció del riu s'aprendrà a identificar els amfibis que habiten a Catalunya i es parlarà de les amenaces, en especial de malalties emergents, que afecten aquest grup. També es compartirà com fer front a aquesta nova amenaça des del voluntariat ambiental, mitjançant bones pràctiques, participació ciutadana i coresponsabilitat.

Ja sabeu, tant si teniu clar que voleu implicar-vos en el Projecte Rius com si voleu passar un matí en contacte amb la natura, no dubteu en apunteu-vos!

Podeu trobar tota la informació al web del Projecte Rius

Les activitats no requereixen coneixements previs, és una activitat gratuïta i apte per a tothom i es recomana portar roba còmode i botes d’aigua o calçat de recanvi.

Per més informació o realitzar la inscripció podeu escriure al correu electrònic info@associaciohabitats.cat o trucar al telèfon 93 421 32 16.

Data: 

Dissabte 30 març

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Hàbitats
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@associaciohabitats.cat