Descoberta del riu Daró - Especial amfibis

 Font:
Cruïlles
Dissabte, 16/03/2019

PROJECTE RIUS + ESPECIAL AMFIBIS

Esteu pensant en vincular-vos al Projecte Rius? Us agradaria conèixer en què consisteix aquest projecte de voluntariat?

El primer pas per participar en el Projecte Rius és assistir a una activitat formativa. En aquesta formació inicial descobrireu en què ens hem de fixar per determinar qualitat ecològica d’un espai fluvial mentre analitzem l’estat de l’espai que visitem. Podreu fer un tast de com és ser voluntari/a del Projecte Rius, us familiaritzareu amb la metodologia i, en definitiva, coneixereu els aspectes essencials per avaluar l’estat dels nostres rius i rieres.

A més a més, en aquesta campanya de primavera, celebrarem dues formacions molt especials dedicades als amfibis, on comptarem amb la participació de la Societat Catalana d’Herpetologia. A part de fer la inspecció del riu aprendrem a identificar els amfibis que habiten a Catalunya i parlarem de les amenaces, en especial de malalties emergents, que afecten aquest grup. També compartirem com fer front a aquesta nova amenaça des del voluntariat ambiental, mitjançant bones pràctiques, participació ciutadana i coresponsabilitat.

Ja sabeu, tant si teniu clar que voleu implicar-vos en el Projecte Rius com si voleu passar un matí en contacte amb la natura, no dubteu en apunteu-vos!

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

Promotors:

Data: 

Dissabte 16 març

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Hàbitats
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@associaciohabitats.cat