Descobreix com Metges Sense Fronteres connecta amb les persones

 Font:
Dijous, 23/05/2024
(En línia)
Comprendre què desitja i motiva a una persona és imprescindible per a crear continguts que connectin amb ella. Aprèn com ho fa MSF.

Per a ajudar-te a entendre millor quin tipus d'audiència té la teva ONG, la Fundació Teaming hem preparat un directe en el qual et mostrarem les tècniques que usa Metges Sense Fronteres (MSF) per a comprendre a les persones i de quina forma modula la seva comunicació perquè sigui tan efectiva com sigui possible.

Un directe especialment rellevant per a entitats mitjanes i grans que volen connectar amb els seus seguidors i seguidores i noves audiències.

I és que oferir continguts interessants per a les persones que et segueixen en xarxes socials, que estan subscrits a la teva newsletter o tenen qualsevol classe de relació és fonamental per a aconseguir i mantenir els seus suports. A més, d'acostar-te a noves audiències que puguin tenir interès en la teva causa.

Per a MSF conèixer a la seva audiència és imprescindible per a dirigir correctament el seu missatge, alhora que li permet idear i crear narratives estratègiques centrades en la seva missió i valors. Tot això sense deixar de ser pròxims als usuaris i fidedignes a les poblacions que atén en més de 70 països a tot el món. Per a elaborar una bona estratègia és clau la construcció d'arquetips que afinin un missatge elaborat alhora que personalitzat per a cada "user persona".

Aida Vinyes (Head of Digital Unit) i Ariane Basaguren (Editorial Manager-*TL Content Design) d'MSF et mostraran en aquest directe:

  • Els passos que segueix MSF en la creació d'arquetips (tipus de persones).
  • Com afinar el missatge de l'organització perquè ressoni amb diferents grups.
  • Els diferents tipus de narratives que usa MSF no sols per a informar i educar, sinó que també per a donar a conèixer la seva missió i valors.
  • Les seves experiències i consells per a millorar la gestió de continguts digitals.

L'esdeveniment es realitzarà en el nostre canal de YouTube, pàgina de Linkedin i perfil de Twitter el pròxim 23 de maig a les 12.30 h (Espanya).

Inscriu-te per a reservar la teva plaça, rebre els recordatoris i accedir al material exclusiu que hem preparat per a aquest seminari web. T'esperem!

Data: 

Dijous 23 Maig

Hora: 

12:30

Organitzador: 
Fundación Teaming
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@teaming.net