De(s)generades recupera la memòria del transformisme del Raval

Cartell de De(s)generades
Barcelona
Dissabte, 15/05/2021 fins Dissabte, 29/05/2021

La plataforma de diversitat i gènere de l’Ateneu del Raval #desgenerant presenta un espectacle en el marc del projecte Raval Cuir, de l'Arnau Itinerant, per reivindicar la memòria viva de l'art dissident.

De(s)generades és un espectacle que recupera la memòria del transformisme del barri del Raval de Barcelona en format diàleg intergeneracional entre artistes des dels any 60 fins avui. El muntatge es podrà veure a l'Ateneu del Raval els dissabtes 15, 22 i 29 de maig de 18 a 20:30 h, amb aforament limitat. Impulsat per la plataforma de divesitat i gènere d'aquest espai, s'emmarca en el projecte Raval Cuir de l'Arnau Itinerant, que vol recuperar l'art popular i dissident del barri, que també va formar part del desaparegut Teatre Arnau.

L'espectacle està protagonitzat per les artistes Gilda Love, Juan Reina i Marvin Salas, llegendes del transformismes, i dues artistes que representen les noves generacions: l'activista migrant Translocura i Lana Vuli, científica i youtuber. A més, hi participa Adrián Amaya, artista i exmànager de Carmen de Mairena. Totes elles seran presentades per La Moreno Travesti, historiadora i autora del llibre 'Décollage. Mónica del Raval como Vanguardismo'.

També compta amb la col·laboració de Jair Bellante, que s'encarregarà del so en directe, i de Lady Braga. A més, els espectacles es gravaran per a la realització d'un documental, que comptarà amb la participació de l'artista Rubén Antón.

Data: 

Dissabte 15 Maig

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Arnau Itinerant
Correu electrònic de l'organitzador: 
ateneuconta@gmail.com