El paper de la pedagogia i la psicopedagogia als serveis de l'aula

DIA DE L’EDUCACIÓ: EL PAPER DE LA PEDAGOGIA I LA PSICOPEDAGOGIA AL SERVEIS DE L’AULA
Barcelona
Dimecres, 25/01/2023
(En línia)
Aquest acte s'emmarca en el Dia Internacional de l'Educació, i s'adreça a pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, mestres, professorat i professionals de l’educació en general.

El Grup de Recerca d’Altes Capacitats i Atenció a la Diversitat del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya (COPEC) organitza aquesta ponència en el marc del Dia Internacional de l'Educació, i tindrà lloc el dia 25 de gener de 19h a 20:30h, sota el títol 'El paper de la pedagogia i la psicopedagogia al servei de l'aula'.

L'esdeveniment serà obert per M. Victòria Gómez, presidenta del COPEC, i conduït, moderat i tancat per Mònica Fernàndez, coordinadora del Grup de Recerca d’Altes Capacitats i Atenció a la Diversitat. Les ponències aniran a càrrec de membres d'aquest mateix grup. Seràn:

  • Àngels Planella, llicenciada en Psicopedagogia i Mestra d’Educació Infantil. Directora Centre Petits i Grans
  • Cristina Sánchez, llicenciada en Pedagogia. Docent d’educació especial a La Salle Manresa. Directora Despatx Professional
  • Gemma Amador, llicenciada en Psicopedagoga. Departament Psicopedagògic Escola Cervetó
  • Sílvia Llucià, llicenciada en Pedagogia. Directora Consultoria d’Atenció a les Altes Capacitats
La ponència serà en format telemàtic, a través de la plataforma ZOOM. Les persones interessades es poden inscriure en aquesta pàgina.
Data: 

Dimecres 25 gen

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
copec.secretaria@pedagogs.cat