Dia Internacional de la Gent Gran

Dia Internacional de la Gent Gran
-
Dimecres, 01/10/2014

Avui 1 d’octubre se celebra el dia Internacional de la Gent Gran. Us oferim un recull dels actes que organitzen les entitats per commemorar la jornada.

  • Departament de Benestar Social i Familia

El Departament de Benestar Social i Família i el Consell de la Gent Gran de Catalunya organitzen, en col·laboració amb el Parlament de Catalunya, els Plens de l'Experiència. Una convocatòria a persones grans procedents de tot Catalunya que, per aquest dia, ocuparan els cent trenta-cinc escons de l’arc parlamentari català.

  • Amics de la Gent Gran

Amics de la Gent Gran commemora la jornada amb una campanya de sensibilització que proposa visitar una persona gran i regalar-li una flor com a símbol de reconeixement. L’equip de sensibilització de l’organització suggereix fer-se una autofoto o “selfie” per publicar-la a les xarxes socials.

  • Avismon

Avismon s’avança a la commemoració d’aquest dia amb un concert que se celebrarà el 29 de setembre a les 19 hores a l’Auditori AXA de l’Illa Diagonal de Barcelona. El concert es farà a càrrec d’Ars Tunae, un grup d’ “extunos” format majoritàriament per gent gran.

  • Federació d’Associacions de Gent Gran (FATEC)

Prèviament a l’1 d’octubre, la Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec) organitza per aquest divendres 26 de setembre una exposició de les activitats que s’han fet durant tot l’any a tots els casals de gent gran de la comarca de Girona. La jornada finalitzarà amb un dinar de germanor a l’hotel La Terrassa de Platja d’Aro.

  • Districte Sants-Montjuïc

Organitzats per l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Districte Sants-Montjuïc, durant la setmana del 29 de setembre al 4 d’octubre tindran lloc tot un seguit d’actes de commemoració del dia Internacional de la Gent Gran. La setmana començarà amb un acte de reconeixement a les persones grans voluntàries del programa de gent gran del districte i finalitzarà amb una caminada unitària de tots els casals i entitats de gent gran amb visita al Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Data: 

Dimecres 01 oct

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
Amics de la Gent Gran, Avismon, Departament de Benestar Social i Família, Consell de la Gent Gran de Catalunya...