Dia Mundial de la Salut Mental 2019 a Sort

Vista de la població de Sort
Sort
Dissabte, 12/10/2019

Per commemorar aquesta diada, l'acte es realitza cada any en una població diferent de Catalunya. L'objectiu: visibilitzar la salut mental i la lluita per defensar els drets de les persones que pateixen un trastorn mental i de les seves famílies.

L'acte està coorganitzat per la Federació Salut Mental Catalunya i l’Associació Salut Mental del Pallars, que es va crear al 2014 com a iniciativa de familiars, persones amb problemes de salut mental i d'altres sensibles envers aquest tema a la comarca del Pallars Sobirà.

El lema de l'esdeveniment d‘enguany és 'Parlar i escoltar, salva vides'. L'acte girarà a l'entorn del suicidi, com a temàtica escollida en la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.

Servirà com a trobada per posar de relleu informació, necessitats i objectius amb la participació dels moviments socials, entitats de l’àmbit de la salut mental d’arreu de Catalunya, professionals i la ciutadania en general.

L'organització encara ha d'acabar de concretar l'esdeveniment, però hi haurà una acció participativa, una part de discursos institucionals i un dinar popular.

Pots tenir més informació contactant amb l'Associació Salut Mental del Pallars a partir de la seva pàgina web, escrivint a l'adreça electrònica salutmentalpallars@gmail.com o trucant al 696 837 353.

També us podeu adreçar a la Federació i consultar la seva pàgina web, on aniran penjant informació sobre l'esdeveniment, escriure a comunicacio@salutmental.org o trucar al 93 272 14 51.

Data: 

Dissabte 12 oct

Hora: 

11:30

Organitzador: 
Associació Salut Mental del Pallars i Federació Salut Mental Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
-