Dia Mundial del Medi Ambient 2021: ‘Joves i Natura’

Dia Mundial del Medi Ambient 2021: ‘Joves i Natura’.
Dilluns, 07/06/2021
(En línia)

Un acte que comptarà amb representants de joves catalans que van participar a la Cimera Mundial de la Joventut de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN).

Per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient, la Generalitat de Catalunya organitza el proper 7 de juny a les 17 h l’acte ‘Joves i Natura’, una trobada virtual pensada amb els joves i en què ells seran els protagonistes.

L’esdeveniment, que es podrà seguir a través de YouTube, comptarà amb la benvinguda de l’Hble. Teresa Jordà, consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i la cloenda anirà a càrrec d’Anna Barnadas, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat.

La conducció de l'acte la durà a terme Mònica Usart, periodista i meteoròloga, i comptarà com amb la intervenció de persones que van participar a la Cimera Mundial de la Joventut de l’UICN. A més, hi haurà la taula rodona 'I tu, què fas per la natura?', on participaran persones joves catalanes que, d’una manera o altra, estan compromeses amb la conservació de la natura.

Per poder seguir l’acte cal inscriure’s prèviament.

Data: 

Dilluns 07 juny

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
montserrat.ecija@gencat.cat