Diada castellera universitària: Ganàpies de la UAB

Cartell diada Ganàpies UAB
Dijous, 24/11/2011

Aquest dijous es celebra la primera diada de la temporada castellera universitària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Enguany, aquesta serà a la única on assistiran les set colles existents.

Els Ganàpies de la UAB celebren la seva diada aquest dijous dia 24 de novembre a les 14h a la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (campus Belllaterra). A aquesta hi actuaran les set colles universitàries actualment existents. Per falta de dies i l'elevada quantitat de colles, la resta de diades comptaran amb la presència de tres o quatre colles.

La diada arriba després d'una campanya de promoció suggerent, en la qual es veia com a diversos membres de la colla els sortien taques blaves a diferents parts del cos que s'anaven estenent, com si es tractés d'un virus. Les fotografies es van penjar, de manera metòdica i programada a través del facebook dels implicats. Amb el lema "Ho portem a la pell", els Ganàpies van editar el cartell promocional on se'ls veia amb tot el tors pintat de color blau.

Data: 

Dijous 24 nov

Hora: 

14:00

Correu electrònic Organitzador: 
ganapies@gmail.com
Organitzador: 
-