#DiaES a Lleida - Taller de Soundpainting

 Font:
Lleida
Dissabte, 05/10/2019

Es podrà experimentar en primera persona la creació artística a través de la improvisació. S'aprendrà a crear col·lectivament composicions instantànies que sorgeixen en el mateix moment.

Data: dissabte, 5 d'octubre, a les 10.30h.

Lloc: Auditori Municipal Enric Granados. Plaça Cinto Verdaguer. Lleida.

S'enceta la temporada del programa Educa amb l'Art i des del CEESC hem volgut incloure aquest taller en el programa d'actes del Dia Internacional de l'Educació Social.

Experimentarem en primera persona la creació artística a través de la improvisació. Aprendrem a crear col·lectivament composicions instantànies que sorgeixen en el mateix moment. Veurem que no hi ha un sol compositor, sinó que totes les persones que hi participen són creadores i intèrprets al mateix temps.

Potenciarem els recursos que té la veu i el cos. Utilitzarem principis bàsics de la improvisació, treballarem l'escolta i la idea que tot és possible i que no hi ha error, sinó diferents opcions i camins per escollir i per crear conjuntament.

L'eina que utilitzarem per a les nostres creacions serà el Soundpainting, un llenguatge internacional i multidisciplinari de signes per la composició en viu. Aquest llenguatge és après i interpretat per músics, actors, ballarins i artistes visuals; Els signes, s'utilitzen per generar, organitzar i desenvolupar el material en les creacions en directe.

A càrrec d'Arnau Millà, músic, soundpainter i pedagog. Director artístic del Col·lectiu Free't.

Si ets membre del CEESC, tens dues inscripcions gratuïtes a aquest taller, per si també vols convidar-hi algun company o companya. Només ho has de fer saber enviant un correu a ceesc@ceesc.cat.

Més informació en aquest enllaç.

Data: 

Dissabte 05 oct

Hora: 

10:30

Organitzador: 
CEESC
Correu electrònic de l'organitzador: 
projectes@ceesc.cat