Diàlegs entre científics i gestors a les fundacions de recerca

La jornada té lloc el 20 de novembre al recinte modernista de Sant Pau. Font: Unsplash
Barcelona
Dimarts, 20/11/2018

La Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la jornada el 20 de novembre al recinte modernista de Sant Pau, a Barcelona.

La Comissió de Fundacions de Tecnologia i recerca de la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza la jornada ‘Diàlegs entre científics i gestors a les fundacions de recerca’. Les conferències tindran lloc el 20 de novembre de 09.00 hores a 13.00 hores al recinte modernista de Sant Pau (sala Francesc Cambó).

L’acte comptarà amb taules expertes en ciència i gestoria. Les persones ponents debatran sobre maneres de gestionar, tenint en compte condicionants com els recursos econòmics disponibles, la normativa aplicable a l’activitat o la contractació de professionals, el rigor científic o una comunicació que arribi al gran públic, la col·laboració entre entitats...

La primera ponència es titula ‘Cap on va la ciència’, i la última tractarà el paper de les fundacions en la promoció i gestió de la recerca. Durant el diàleg, que començarà a les 11.30 hores, hi haurà referents de l’Institut de Ciències Fotòniques; de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona, de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social, i del Centre Nacional de Supercomputació.

La jornada s’adreça a membres de patronats i a agents del sistema català de ciència, tecnologia i innovació.

Data: 

Dimarts 20 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat