Diàlegs feministes i ecologistes: Justícia social i ambiental

L’objectiu de la primera sessió és abordar la construcció de nous paradigmes per a la sostenibilitat de la vida, de les persones i el planeta. Font: Entrepobles.
Dimarts, 01/12/2020 fins Dijous, 03/12/2020
(En línia)

L’1, el 2 i el 3 de desembre, Entrepobles organitza les sessions en línia.

El proper dimarts 1, dimecres 2 i dijous 3 de desembre a les 18.00 h, Entrepobles, Cotidiano Mujer, Articulación Feminista i SICOM organitzen els diàlegs feministes i ecologistes Justícia social i ambiental.

L’objectiu de la primera sessió és abordar la construcció de nous paradigmes per a la sostenibilitat de la vida, de les persones i el planeta, amb Natalia Quiroga, economista feminista, Nuria Alabao, periodista i doctora en antropologia i Carmen Aliaga Monrroy, antropòloga.

La segona sessió ‘Juntes som més fortes’ tracta l’imaginari col·lectiu i les pràctiques comunitàries del bon viure. Participarà Ivonne Ramos d’Acción Ecológica, Dunia Maheli Sánches, de COPINH, Bárbara Astudillo, ecofeminista i Mª Ángeles Fernández, de Pikara Magazine.

La tercer sessió, ‘Rescatar l’esperança’, vol entrellaçar aprenentatges i reptes que permetin interactuar, posar en comú i debatre per a continuar teixint xarxes per a la justícia social i ambiental. Lilian Celiberti i Judith Muñoz Saavedra presentaran a mode d’introducció les temàtiques, aprenentatges i reptes de les dues sessions anteriors.

Per participar, cal inscripció prèvia a través del formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 01 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Entrepobles
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@entrepueblos.org