Diàlegs humanístics a la UPF

 Font:
Barcelona
Dimarts, 22/01/2019

La Universitat Pompeu Fabra organitza els diàlegs humanístics per reflexionar sobre els reptes del planeta, des de la interdisciplaniertat i la relació entre les persones.

La Universitat Pompeu Fabra organitza vuit diàlegs de temes d’actualitat amb els que obre les portes a tota la societat per divulgar i debatre al voltant dels grans reptes de la humanitat. L'àmbit humanístic és precisament l’eix vertebrador d’aquest cicle de conferències que tracten temes de cultura general, política, història, biomedicina, ètica, filosofia, psicologia o economia, en format de diàleg entre dos experts que pertanyen a diferents camps del saber.

El 22 de gener el diàleg porta el títol 'Planetary Wellbeing: ciència, valors i recerca interdisciplinària per afrontar amb èxit els nostres reptes globals', i hi participen Ricard Solé, físic, biòleg i investigador ICREA a la UPF, i Josep Maria Antó, catedràtic de Medicina a la UPF i director científic de l’Institut de Salut Global de Barcelona

L'acte té lloc a les 19.00 h a l'auditori del campus de la Ciutadella. La inscripció és gratuïta i es pot confirmar l'assistència en aquest enllaç.

Data: 

Dimarts 22 gen

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Departament d'Humanitats - Universitat Pompeu Fabra
Correu electrònic de l'organitzador: 
tamara.djermanovic@upf.edu