Diàlegs que [R]evolucionen

 Font:
Barcelona
Divendres, 14/06/2019


Greenpeace i Novact organitzen una trobada entre el primer objector al servei militar i una jove activista climàtica per a inaugurar la seva Escola d'Activisme.

Greenpeace i Novact organitzen una trobada entre el primer objector al servei militar i una jove activista climàtica per a inaugurar la seva Escola d'Activisme.

L'escola comptarà amb formacions online gratuïtes i cursos presencials oberts per a persones compromeses amb la justícia social i mediambiental.

Novact i Greenpeace llancen la primera Escola d'Activisme d'Espanya amb un interessant diàleg entre dues generacions d'activistes. D'una banda, l'històric Pepe Beúnza, de 72 anys, primer objector de consciència al servei militar per motius polítics, per la qual cosa va complir una condemna de 18 mesos de presó en 1971; a l'altre, María Serra, de 16 anys, una de les moltes joves que formen part del recent moviment Fridays for Future, que ha convocat ja dues vagues mundials seguides en més de cent països per a exigir mesures que donin solució a la crisi climàtica.

L'objectiu d'aquesta trobada és conèixer, des de les seves pròpies experiències, com era i com ha evolucionat en aquestes dècades l'activisme i la societat, posant en valor la protesta noviolenta com a mitjà per a promoure transformacions socials i enriquir la qualitat de la democràcia.

Hora: 18.00
Dia: divendres 14 de juny
Lloc: Espai Veïnal Calàbria 66. Barcelona
Participaran:
-Pepe Beúnza, històric activista contra el servei militar obligatori
-María Serra, organitzadora de la primera vaga climàtica a Espanya

Data: 

Divendres 14 juny

Hora: 

18:00

Organitzador: 
NOVACT
Correu electrònic de l'organitzador: 
thais@novact.org