Instal·lació 'Dilluns 7 pm'

Instal·lació 'Dilluns 7 pm' de Laura Torres Brunet
Girona
Divendres, 30/09/2022 fins Divendres, 28/10/2022

La instal·lació de Laura Torres Brunet, artista resident del 3r Esquerra deixa constància del pas de l’hivern a la primavera, fent reflexionar al públic sobre l'entorn quotidià, a qui connecta amb els cicles de la natura.

La instal·lació, obra de l’artista resident del 3r Esquerra Laura Torres Brunet és fruit d’un procés d’observació del parc de la Devesa, és una experiència immersiva en digital i analògic i compta amb una part d’art sonor, pintura i fotografia. L’artista proposa reflexionar sobre l'entorn quotidià, per fugir de la immediatesa i el 'multitasquing' per connectar amb els cicles de la natura.

Amb el parc de la Devesa com a punt de referència, Torres Brunet ha captat cada dilluns a les 19h i durant quatre mesos el mateix punt del parc. Mitjançant la fotografia i l’enregistrament sonor ha deixat constància del pas de l’hivern a la primavera, elaborant posteriorment i com a fruit d’aquesta observació un seguit d’instantànies elaborades amb aquarel·la.

Dilluns 7 pm convida a les espectadores a ser partícips d’una reflexió entorn el pas del temps i com aquest ens marca un context determinat que moltes vegades queda allunyat de la nostra percepció.

Data: 

Divendres 30 set

Hora: 

19:00

Organitzador: 
3r Esquerra
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@terceresquerra.com