Dinar benèfic per la Natura

 Font:
Riudarenes
Diumenge, 16/09/2018

La Masia de Can Moragues a Riudarenes acull diumenge 16 el dinar benèfic per la natura, amb un menú elaborat per Ada Parellada i amb un concert d'Andrea Motis i Joan Chamorro.

El dia 16 de setembre la Fundació Emys, entitat mediambiental dedicada a la conservació de la natura, celebra al Rebost de Can Moragues, Riudarenes, el 'Dinar solidari per la Natura', un dinar benèfic per a recaptar fons i cofinançar alguns dels projectes de conservació de l'entitat pel 2019.

La jornada benèfica començarà amb una 'Passejada deliciosa', per tal de conèixer els projectes de la fundació en la finca i poder tastar les melmelades de l'obrador, les varietats locals de verdures de l'hort, i conclourà amb un concert d’Andrea Motis i Joan Chamorro. El dinar serà elaborat per l’Ada Parellada del Restaurant Semproniana, i entre les persones assistents, ja han confirmat la seva presència els padrins de la Setmana de la natura Albert Bosch, Amics de les Arts, i Pilarín Bayés.

Per a més informació es pot consultar el programa complert. Aquest dinar solidari és promogut conjuntament per la Fundació Emys i la campanya Jo sóc donant ambiental.

Amb la compra d'un tiquet es col·labora en la seva tasca de conservació de les zones humides i, especialment, de la tortuga d'estany.

Per a dubtes i aclariments es pot contactar amb info@xct.cat o trucar al 93 886 61 35.

Data: 

Diumenge 16 set

Hora: 

12:30

Organitzador: 
Fundació Emys
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xct.cat