Dinovè Mercat Solidari de la Fundació Sique

Imatge de l'última edició del Mercat Solidari. Font: Fundació Sique
Badalona
Dissabte, 30/04/2022 fins Diumenge, 22/05/2022

Del 30 d'abril al 22 de maig, Badalona acollirà el Mercat Solidari de la Fundació Sique, obert tots els dies, on podràs trobar una gran varietat de productes i marques.

Arriba una edició més del Mercat Solidari de la Fundació Sique, un esdeveniment sota el lema 'Per la diferent capacitat' que pretén mantenir actius els serveis que la fundació ofereix a persones amb diferent capacitat intel·lectual gràcies a la recaptació de fons que es recull. Enguany romandrà obert cada dia, des del 30 d'abril fins al 22 de maig, els matins de 10 a 13 h i les tardes de 17 a 20 h. L'horari d'obertura dels dies festius serà de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

Aquesta dinovena edició del mercat estarà situada al local de l'entitat que es troba a la plaça Pompeu Fabra, on es pot arribar amb transport públic, amb l'L2 del metro, baixant a l'estació Pompeu Fabra i sortint pel carrer de La Creu. Des de la Fundació Sique afirmen que aquest any s'hi podran trobar una gran varietat de productes i de primeres marques, amb els millors preus. S'hi poden descobrir productes per la llar, roba de vestir, alimentació, drogueria, neteja, decoració, joguines, esport i altres categories.

La recaptació de fons que permet el Mercat Solidari, també facilita l’ampliació d’altres serveis i activitats adreçades a aquest col·lectiu vulnerable.

Data: 

Dissabte 30 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Sique
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@fundaciosique.org