Diverfesta 2018!

Diverfesta 2018!
Badalona
Dissabte, 26/05/2018

L’esdeveniment té la voluntat de dinamitzar un barri mancat d’activitats lúdiques per mitjà de jocs, tallers i actuacions.

El dissabte 26 de maig la Fundació Salut Alta organitza una nova edició de la Diverfesta a la plaça Antonio Machado de Badalona. L’esdeveniment té la voluntat de dinamitzar un barri mancat d’activitats lúdiques per mitjà de jocs, tallers i actuacions diverses. Amb l’objectiu principal de fomentar la cohesió social i l’esperit cívic, la matinal també servirà com a mostra de les accions que l’entitat fa dins el seu treball d’acompanyament comunitari.

Diverfesta és participació, com així ho posen de manifest totes les persones implicades en la festa. Per una banda, joves adolescents han col·laborat en la difusió confeccionant el cartell. Per l’altra, els dies previs infants i famílies s’impliquen en la creació de materials decoratius. A més, voluntariat i professionals organitzen i dinamitzen les activitats mentre diverses entitats i col·lectius oferiran espectacles. Enguany destaca la participació del cantant Welelo, el grup BadaMags o la dinamització del Pont Tibetà que acompanyarà les persones assistents durant tot el matí.

Més informació

Data: 

Dissabte 26 Maig

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@fundaciolasalutalta.org
Organitzador: 
Fundació Salut Alta