Dolor, un acte sobre injustícies de la FAD

Cartell de l'esdeveniment. Font: FAD
Barcelona
Dijous, 10/12/2015

L'esdeveniment reflectirà conceptes com la soledat, les desigualtats econòmiques la migració forçada amb la presència de l'economista Arcadi Oliveres.

L'esdeveniment 'Dolor' vol ser una tarda intensa per conèixer la realitat de les situacions que provoquen aquest sentiment. Organitzat pel Foment de les Arts i del Disseny (FAD Xarxes d'Opinió), durant l'acte hi haurà diferents persones i entitats que treballen des de l'activisme per aportar dades sobre problemàtiques com la soledat, la migració forçada, la desigualtat econòmica o la corrupció. En aquest sentit, diferents dissenyadors i artistes presentaran projectes que persegueixen acabar amb aquestes situacions o bé apaivagar-les.

El programa de l'acte, que se celebrarà el dia 10 de desembre, és el següent.

1. Reflexió inicial – 16h

Amb la presència d'Arcadi Oliveres, economista i activista de Justícia i Pau.

2. Soledat – 16:30h

Intervencions d'Albert Quiles, director gerent d'Amics de la Gent Gran i de Niek van Hengel i Jip Pulles, cofundadors de Granny's Finest.

3. Desigualtat econòmica – 17:30h

A càrrec de Raúl Díaz Poblet, desenvolupador web a Civio.

4. Migració forçada – 18:15h

Amb Carles Campuzano, president de la Fundació ACSAR (Associació Catalana de Solidaritat i Ajuda al Refugiat) i Sergi Cámara, fotògraf documental.

5. Corrupció – 19:30h

Amb la intervenció de Simona Levi, artista, activista, fundadora de la Bústia d'Xnet i de 15MpaRato i portaveu del Grup de Treball contra la Corrupció a Catalunya.

La cloenda es farà a les 20h. L'entrada a l'esdeveniment és gratuïta però l'aforament és limitat, per tant la inscripció s'ha de fer com abans millor al següent enllaç. L'acte se celebrarà a l'Edifici Disseny Hub de Barcelona, a la plaça de les Glòries Catalanes.

Data: 

Dijous 10 des

Hora: 

16:00

Organitzador: 
FAD Xarxes d'Opinió
Correu electrònic de l'organitzador: 
fad@fad.cat