Dones en Concert

Cartell de l'esdeveniment
Barcelona
Divendres, 15/03/2019

'El lloc de la Dona' pretén, amb aquest concert en el marc del Dia Internacional de les Dones, fomentar també el sentiment de pertinença a un dels barris més densament poblats i més diversos de Barcelona.

El 15 de març de 2019, a les 20h a l'Església de Santa Anna de Barcelona, tindrà lloc 'Dones en Concert', un concert solidari a benefici de 'El lloc de la Dona. Germanes Oblates' i 'Xamfrà'. El concert anirà a càrrec del grup Dona Gospel de El Lloc de la Dona i el Cor de Dones i el Quartet Vocal de Xamfrà. La recaptació, com dèiem més amunt, anirà a benefici de les dues entitats mitjançant el sistema de taquilla inversa.

L’entitat que promou l’activitat és 'El lloc de la Dona', una entitat formada a partir de Germanes Oblates, que treballa per la inclusió de la dona que es troba en situació de marginació social. Un dels seus camps d'implicació és la prostitució a la zona del Raval barceloní. Tant és així que l'entitat ha complert més de trenta anys donant cobertura social a aquest col·lectiu.

Data: 

Divendres 15 març

Hora: 

20:00

Organitzador: 
El Lloc de la Dona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@llocdeladona.org