Dones i colors

Cartell 'Dones i colors' (Colectic)
Barcelona
Divendres, 12/07/2019

Colectic organitza un matí de decoració de la plaça per donar visibilitat a les diferents realitats de dones que coviuen al Raval.

Per tal de visibilitzar a les dones i la diversitat que les travessa al barri barceloní del Raval, la cooperativa Colectic organitza 'Dones i colors', el proper 12 de juliol, de 12h a 14h, a la plaça Emili Vendrell (Barcelona).

La idea és que tothom qui ho vulgui pugui participar obertament a la decoració de la plaça amb diferents materials amb a voluntat de reflectir la riquesa cultural del barri i compartir un espai en comú per la Festa Major del Raval (11 al 14 de juliol).

L'activitat s'emmarca en el projecte europeu #Weminproject, del que participa Colectic, que promou un model d'integració pioner per a dones migrants i refugiades de totes les edats a les comunitats implicades. Està finançat pel Fons d'Asil, Migració i Integració de la Unió Europea i compta amb la participació de 8 organitzacions de 7 països de la Unió Europea: Grècia, Itàlia, Irlanda, França, Suècia, Portugal i Alemanya. El projecte permetrà que les dones migrades i refugiades es converteixin en protagonistes de la vida de les comunitats on viuen i actuen com a multiplicadors dins de les seves famílies i cercles.

Data: 

Divendres 12 jul

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Colectic
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@colectic.coop