Dones i drets polítics

Seminari 'Dones i drets polítics'. Font: Ciemen
Lleida
Dijous, 07/06/2018

Aquest seminari aprofundeix en els drets polítics de les dones dedicant especial atenció als contextos de minorització nacional.

El Ciemen i el Grup de Recerca Anàlisi Social i Educativa (GRASE) organitzen aquest seminari el dijous 7 de juny d’11h a 18h al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida (Campus de Cappont. Pl. de Víctor Siurana, 1 ).

Aquesta formació consta de tres sessions. Tània Verge, professora de la Universitat Pompeu Fabra, tractarà sobre 'Els biaixos de gènere en la participació i la represetació política en contextos de minorització' i sobre 'Eines per a un renfocament de gènere en les polítiques públiques'.
D'altra banda, Jule Goikoetxea, de la Universitat del País Basc, aprofundirà en 'Una teoria feminista de l’estat: revisant els drets socials, polítics i econòmics'.

El seminari és gratuït i obert a totes les persones interessades, però cal inscriure-s’hi prèviament escrivint a mlladonosa@geosoc.udl.cat.


Més informació:

  • Data i horari: 7 de juny d’11h a 18h
  • Lloc: Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida (Campus de Cappont. Pl. de Víctor Siurana, 1).
  • Accés gratuït.
  • Contacte:93 444 38 00
Data: 

Dijous 07 juny

Hora: 

11:00

Organitzador: 
CIEMEN
Correu electrònic de l'organitzador: 
-