Dones: memòries (in)visibles S.A.

Cartell del col·loqui "Dones: memòries (in)visibles S.A."
Barcelona
Divendres, 15/12/2017

Aquest col·loqui tindrà lloc el 15 de desembre, a Barcelona. Té la voluntat de compartir experiències de recuperació de la memòria de les dones i la construcció d’arxius col·lectius i populars.

Territoris Oblidats organitza el col·loqui "Dones: memòries (in)visibles S.A.", en el marc del projecte Las Pieceras: treball extra-domestic S.A. Tindrà lloc divendres 15 de desembre, al Centre Cívic El Sortidor de Barcelona.

El col·loqui comptarà amb la participació de projectes que aportaran relats i dinàmiques de treball per fomentar l’intercanvi de sabers i processos d'aprenentatge:

  • La Fundició (Mariló Fernández): la construcció i relats d´arxius populars.
  • Drac Màgic (a concretar): l´audiovisual com eina de recuperació i difusió.
  • WikiDones (Blanca Alvarez): visibilització de les dones en la xarxa (internet).
  • Mediateca del Raval (a concretar): treball de memòria col·lectiva al barri.

També hi participaran Adelaida Santilló i Maria Casas, dues de les dones més actives al projecte de Las Pieceras. Hi explicaran les seves experiències personals durant les gravacions del Raval. A més, s'hi farà un relat del Primer Congrés Català de treball a domicili, un esdeveniment que aquest any celebra el seu centenari. Per acabar, s'hi presentarà el teaser del documental "Las Pieceras", en què estan treballant en aquests moments.

Data: 

Divendres 15 des

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
infoterritorisoblidats.org
Organitzador: 
Territoris Oblidats