‘Drets, Accessibilitat i Compliment normatiu. Què fer a partir del 5 de desembre?’

Drets, Accessibilitat i Compliment normatiu. Què fer a partir del 5 de desembre?’
Barcelona
Dimarts, 19/12/2017

La jornada abordar les conseqüències de l’incompliment de la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social.

El dimarts 19 de desembre tindrà lloc la jornada ‘Drets, Accessibilitat i Compliment normatiu. Què fer a partir del 5 de desembre?’, per abordar les conseqüències de l’incompliment de la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social. Organitzat per la COCEMFE Barcelona i el Consell de l’Advocacia Catalana, l’acte se celebrarà a l’Ateneu Barcelonès i s’iniciarà a les 10.15 hores del matí. Comptarà amb la conferència 'Estratègia europea, drets i accessibilitat', que impartirà Luis Cayo Pérez, president del CERMI, Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat.

La inauguració anirà a càrrec del president del Consell de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh i la presidenta de COCEMFE Barcelona, Ma. Pilar Díaz. En la taula hi participaran Anxo Queiruga, president de COCEMFE Espanya, Andreu Orofino i Jordi Puigvert, advocats especialistes en temes de discapacitat; Ramón Lamiel, gerent de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona i Roser Rogié, presidenta de COCEMFE Catalunya que moderarà les intervencions. Maria Assumpció Vilà, Síndica de Greuges de Barcelona, i Antonio Guillén, president del COCARMI, clausuraran la jornada.

Programa

Data: 

Dimarts 19 des

Hora: 

10:15

Organitzador: 
COCEMFE
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacionbarcelona@cocemfe.es