Drets socials: de les mobilitzacions a les polítiques públiques i el seu desmantellament

El curs analitza l'impacte de les mesures econòmiques imposades a partir del 2008. Font: Ajuntament de Cornellà
Barcelona.
Dilluns, 17/07/2017 fins Divendres, 21/07/2017

El curs de l’Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona analitza l’evolució de les principals transformacions que ha viscut la societat en els últims anys.

El curs “Drets socials: de les mobilitzacions a les polítiques públiques i el seu desmantellament” tractarà, del 17 al 21 de juliol, de 16h a 20.30h, els canvis estructurals que, arran de la globalització neoliberal, han erosionat polítiques públiques i mecanismes de garantia dels drets socials.

La formació, impulsada per l’Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona (UB), aprofundirà en les conseqüències de les mesures adoptades durant l’inici de la crisi econòmica, l’any 2008.

L’anàlisi es farà des d’una perspectiva integral en què es compararan experiències per a la protecció dels drets socials i polítiques públiques en diversos àmbits i escales. També es revisarà la situació de les garanties dels drets socials, tant des de la vessant més institucional, com de la més extrainstitucional.

Les classes tindran lloc a l’Edifici Històric de la UB i el preu del curs és de 155 euros si es fa la matriculació fins al 31 de maig. A partir de l’1 de juny, la matrícula costarà 185 euros. A part, hi ha descomptes per a alumnes i personal de la UB, ex-estudiants de l’Àrea de Formació Complementària, persones sòcies de l’Alumni UB i subscriptors i subscriptores de La Vanguardia o El Periódico.

Les matrícules es poden fer en línia o presencialment a les seus de l’Àrea de Formació Complementària.

Més informació:

  • Data: Del 17 al 21 de juliol.
  • Hora: De 16h a 20.30h.
  • Lloc: Edifici Històric de la UB (Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona).
  • Preu: 155 euros fins al 31 de maig. Més tard, 185 euros.
  • Organitza: Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona.
  • Contacte: afc.informacio@ub.edu o 93 403 55 19.
Data: 

Dilluns 17 jul

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
afc.informacio@ub.edu
Organitzador: 
Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona