Dues exposicions sobre la Olimpíada de 1936 a Barcelona

Cartells Olimpíada Barcelona 1936
Barcelona
Dimarts, 19/07/2016 fins Diumenge, 08/01/2017

Ja es poden visitar aquestes exposicions incloses en els actes del 80è aniversari de l'inici de la Guerra civil espanyola.

L’Olimpíada Popular de 1936 s’havia de celebrar durant la setmana del 19 al 26 de juliol a Barcelona, era un esdeveniment esportiu que volia contraposar els valors de l’esport popular i antifeixisme front a l’Olimpíada de Berlín organitzada per règim nazi, però no es va poder fer perquè el dia de la inauguració va coincidir amb l’inici de la Guerra Civil Espanyola.

Al voltant d'aquests fets, s'han organtizat dues exposicions gratuïtes a Barcelona: "L’Olimpíada que no fou" es pot visitar a l'Estadi Olímpic Lluís Companys fins el 8 de gener de 2017. Ens explica el projecte esportiu de l’Olimpíada Popular amb documents inèdits i nombroses fotografies que il·lustren el context i el procés de preparació i frustració de la mateixa.

"Els jocs oblidats. L’Olimpíada popular del 36", es podrà visitar fins el 26 de juliol al vestíbul de la seu central de CCOO de Catalunya, a la Via Laietana, 16 (planta baixa), de Barcelona. Ha estat realitzada per la Fundació l’Alternativa.

Data: 

Dimarts 19 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
OpenCamp
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@opencamp.info