E2O: Construcció de polítiques de noves oportunitats amb joves

 Font:
Barcelona
Divendres, 29/10/2021

Les Escoles de Noves Oportunitats debaten els principals reptes del sistema educatiu per garantir l’èxit escolar.

La presentació de l’estudi ‘El model de les Noves Oportunitats: una peça clau per garantir l’èxit del sistema educatiu’ reunirà el proper 29 d’octubre experts en la matèria per obrir el debat d’aquest àmbit emergent en el sector educatiu.

Fins a set entitats catalanes -Adsis, Fundació Comtal, El Llindar, Fundació Gentis, Fundació Marianao i Salesians Sant Jordi- convoquen a una jornada de reflexió al voltant de les noves oportunitats educatives i el seu paper en la societat.

Al llarg del matí també es comptarà amb el debat entre diferents agents governamentals, sindicals i patronals, sobre quins son els reptes que les Escoles de Noves Oportunitats plantegen a la Llei d’FP.

L’acte és gratuït i per participar-hi cal inscriure’s al següent enllaç.

Programa de l'acte:

  • 12.30h. Benvinguda institucional, amb Montserrat Buisán Gallardo, Directora Corporativa de Programes Socials de la Fundació “la Caixa”, Núria Cuenca León, secretària general de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.
  • 12.45h Escoles de Noves Oportunitats de Catalunya.
  • 12.50h. Presentació de l’estudi: El model d’Escoles de Noves Oportunitats: una peça clau del sistema educatiu per garantir l’èxit escolar, amb Aina Tarabini-Castellani Clemente, professora i investigadora de la Universitat Autònoma de Barcelona i Joves de les Escoles de Noves Oportunitats
  • 13.25h. Les Escoles de Noves Oportunitats: un repte per a la Llei d’FP, amb Àngel Luis Miguel Rodríguez, director general de Formació Professional de la Generalitat de Catalunya*, Juan José Torres López, director general del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC)*, Ricard Bellera i Kirchhoff, secretari de Treball, Economia i Estudis CCOO de Catalunya, Eva Gajardo i Rodríguez, secretària d'Igualtat i Formació Professional d’UGT, Sílvia Miró Martín, directora de l’Àrea de Treball de PIMEC, Manuel Rosillo López, president de la Comissió de Formació de Foment del Treball.
  • Moderació: Fabian Mohedano i Morales, president del Consell Català de Formació Professional
  • 14.25h Cloenda
Data: 

Divendres 29 oct

Hora: 

12:30

Organitzador: 
El Llindar
Correu electrònic de l'organitzador: 
aulataller@elllindar.org