Educació i valors a l’Escola d’Esplac 2020

 Font:
Vic
Dissabte, 14/03/2020 fins Diumenge, 15/03/2020

L’edició d’enguany, titulada ‘I tu, en quins valors eduques?’, tindrà lloc els dies 14 i 15 de març a Vic.

Esplais Catalans organitza, per setè any consecutiu, una nova edició de l’Escola d’Esplac, unes jornades que pretenen ser un espai d’intercanvi d’experiències i generació de debat i que busquen formar i estimular el pensament de totes les persones participants i vinculades al món de l’educació.

Sota el lema ‘I tu, en quins valors eduques?’, l’edició d’enguany se centrarà en la relació entre l’educació i la política i sobre quins són els valors en els que eduquem els infants. L’acte, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de març de 2020 a l’IES Jaume Callís de Vic, constarà de tres xerrades:

  • Educació en valors. Què és i què no és un valor? Quina relació tenen aquests amb les emocions? Com influencia la metodologia que emprenem a l’hora d’educar en valors? Quan fem educació en valors, estem adoctrinant?
  • Evolució dels valors amb perspectiva històrica. Qui marca la tendència dels valors? A què ens referim quan parlem de crisi de valors?
  • Valors i Cultura. Els valors fan la cultura? Com eduquem en valors en una societat que és pluricultural? Jutgem i discriminem valors que no són de la nostra cultura?

Aquelles persones que estiguin interessades a participar de l’Escola d’Esplac ja poden fer la seva inscripció. Si necessiteu més informació sobre els ponents, el cartell, el programa o els espais de debat, podeu fer clic en el següent enllaç.

Data: 

Dissabte 14 març

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Esplais Catalans
Correu electrònic de l'organitzador: 
esplac@esplac.cat