Eines bàsiques de comunicació

El CST organitza la 5a taula de comunicació
Divendres, 21/09/2012

El Centre de Sostenibilitat Territorial (CST) organitza per al proper 21 de setembre a Figueres una nova taula de formació en comunicació dedicada a les eines bàsiques de comunicació.

Es tracta de la cinquena de les sis taules de formació que ofereix el CST en l'àmbit de la comunicació, des del passat abril i fins el proper mes d'octubre, a diverses ciutats catalanes.

El conductor de la taula serà Llorenç Planagumà, geòleg i comunicador ambiental, responsable de comunicació de TOSCA i coordinador del CST.

La taula està adreçada a persones que formen part d’entitats ambientals i que volen obrir la mirada i reflexionar sobre quines són les eines 2.0 que tenim per comunicar, quines són les més útils, com ser més eficients amb pocs recursos utilitzant eines creatives per arribar al nostre públic i sobretot que no es quedin indiferents!

  • Data: divendres, 21 de setembre del 2012.
  • Hora: 17-20h.
  • Lloc: Biblioteca municipal, Plaça del Sol, 11 Figueres.
  • Inscripció: obligatòria i gratuïta, amb prioritat a persones d'entitats ambientals (cst@centresostenibilitat.cat o 622 23 06 55).

L’Institució Altempordanesa per l’Estudi i Defensa de la Natura (IAEDEN) i l’Associació de Naturalistes de Girona (ANG) seran les entitats coorganitzadores de l’esdeveniment.

La següent i darrera taula -dedicada a la figura del community manager o a la gestió de xarxes- serà el dia 5 d'octubre de 18 a 21h a la Fira Ecoviure. Fira de Manresa.

Data: 

Divendres 21 set

Hora: 

17:00

Organitzador: 
-
Correu electrònic de l'organitzador: 
cst@centresostenibilitat.cat