Eines digitals d’ús associatiu

Eines digitals d’ús associatiu
Barcelona
Dimecres, 19/12/2018

Està destinada a responsables de tecnologia a les organitzacions, persones usuàries de les TIC i càrrecs directius amb responsabilitat sobre l’estratègia de l’entitat.

La Fundació Pere Tarrés i l’Observatori del Tercer Sector organitzen una formació dedicada a l’ús de les tecnologies per a la gestió de la informació i el coneixement en l’entorn associatiu. Es realitzarà el dimecres 19 de desembre, de 9.00 a 15.00 hores al carrer de les Carolines, 10, de Barcelona. La sessió està destinada principalment a responsables de tecnologia a les organitzacions, persones usuàries de les TIC i càrrecs directius amb responsabilitat sobre l’estratègia de l’entitat.

Entre els objectius del taller es troben el de definir la digitalització d’una entitat, reflexionar sobre els diferents punts de partida de les entitats en el procés de digitalització, concretar àmbits d’impacte de la tecnologia, consolidar les preguntes adequades en el moment d’implementar les TIC a l’organització, conèixer un conjunt extens de solucions a disposició de les entitats del tercer sector i establir el mapa de tecnologies d’una entitat real.

Més informació

Inscripcions

Data: 

Dimecres 19 des

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
observatori@observatoritercersector.org