'Eixida', cicle de concerts benèfics per la natura

'Eixida', cicle de concerts benèfics per la natura
Riudarenes
Divendres, 04/06/2021 fins Divendres, 03/09/2021

La Fundació Emys vol recaptar fons per dur a terme activitats per a la conservació de la biodiversitat a la Plana de la Selva.

'Eixida' és el primer cicle de concerts benèfics organitzat per la Fundació Emys amb l'objectiu de recaptar fons perquè l'entitat pugui continuar la seva tasca de conservació de la natura a la zona. El cicle consta de quatre concerts que es duran a terme el primer divendres de cada mes, de juny a setembre, a les 19:30 h a l'espai Can Moragues de Riudarenes.

Els beneficis d'aquests concerts es destinaran a accions per a la conservació de la biodiversitat a la Plana de la Selva, com ara per a la recuperació del bosc de la ribera, la creació de noves basses, l'erradicació d'espècies invasores o el monitoratge de caixes de niu d'ocells i ratpenats. Tot un seguit d'actuacions que s'emmarquen en el pla d'accions de la Fundació Emys que treballa al voltant de la Riera de Santa Coloma, en el seu pas per Riudarenes, on es poden trobar tortugues d'estany, una espècie en perill d'extinció.

En aquesta primera edició del cicle 'Eixida' participaran els següents artistes:

  • Joan Garriga
  • Àlex Serra & Toti Dub
  • River Omelet
  • Pau Riba

Les entrades es poden comprar a través del portal web de l'entitat a un preu d'entre 8 i 12 €.

Data: 

Divendres 04 juny

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Fundació Emys
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundacioemys.org