El Centre Caliu Espai d’Acolliment celebra el seu quart aniversari

Caliu, espai d'acolliment
Barcelona
Dimarts, 11/11/2014

La Sala Luz de Gas serà escenari de la celebració dels quatre anys del Caliu, un menjador social que serveix esmorzars al barri d’Horta des del 2010.

El dia 11 de novembre a les 20 hores a la Sala Luz de Gas de Barcelona, el Caliu Espai d’Acolliment, celebrà el seu quart aniversari amb una festa commemorativa. S’hi podrà veure l’actuació de la soprano Montserrat Martí, el tenor Jordi Galán, la pianista Andrea Álvarez, a més a més de les actuacions del Màgic Andreu, el grup de música celta S’Temple Bar i la cantant Mònica Green.

Les entrades per la festa s’aconsegueixen a través d’un donatiu de 20 euros i es poden adquirir al Caliu o bé el mateix dia a la Sala Luz de Gas. Els diners recaptats amb aquestes entrades es destinaran a millorar l’atenció que ofereix el centre.

El Caliu és des de fa quatre anys un punt de referència en l’atenció a les persones i acull setmanalment gairebé 800 persones a les que se’ls hi ofereixen esmorzars, dinars, vestimenta i medicaments. També compta amb pisos d’acollida i un hort urbà.

Data: 

Dimarts 11 nov

Hora: 

20:00

Organitzador: 
El Caliu, centre d'acolliment
Correu electrònic de l'organitzador: 
centrecaliu@gmail.com