ECOM porta la diversitat als Cinemes Girona tots els dimecres de maig

 Font:
08037 Barcelona
Dimecres, 06/05/2015 fins Dimecres, 27/05/2015

El documental "Vides Diverses" es podrà veure als Cinemes Girona de Barcelona tots els dimecres de maig, a partir de les 20h. L'entrada serà una aportació voluntària.

Vides Diverses promou la vida independent de les persones amb discapacitat física alhora que reflexiona sobre la forma com entenem la diversitat de la societat i vivim la nostra pròpia diferència.

Cada sessió començarà a les 20h amb una breu presentació a càrrec d'ECOM.

La projecció del documental (36 minuts) anirà seguida d’un col·loqui sobre el tema de la diversitat, en el qual podrà participar el públic assistent i serà moderat per una persona externa a ECOM, que variarà cada dimecres.En la primera de les quatre sessions, el 6 de maig, serà Víctor Saura, periodista, membre de la Plataforma Ciutadana per l'Escola Inclusiva, qui dinamitzarà aquest debat-col·loqui. En les altres sessions programades seran Lina Barber, presidenta de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya; Raúl Martínez Corcuera, professor i investigador en comunicació i diversitat etnocultural del grup de Recerca LMI-Universitat de Vic; Rosa Galindo, directora de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia.

Dies de projecció: 6, 13, 20, 27 de maig a les 20 hores.

Entrada: aportació voluntària.


Sinopsi: Vides Diverses mostra la necessitat i capacitat d’autonomia de les persones amb discapacitat física. Des de la defensa de la diversitat en la societat, ens interroga sobre com ens veiem i com ens afecta la mirada dels altres, i ens apel·la a defensar el dret de totes les persones a decidir sobre la pròpia vida i a tenir les mateixes oportunitats.

Fitxa tècnica:

Durada: 36 minuts.
Realitza: Productora NewDivision.es
Dinamitza el procés col·lectiu de creació: Càmeres i Acció.
Impulsa ECOM
, el moviment associatiu de la discapacitat física, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, dins el projecte per la difusió de la vida independent i la campanya VIDA INDEPENDENT #feselpas per promoure un canvi de mirada de les persones amb discapacitat física sobre si mateixes per potenciar la seva autonomia personal, així com per contribuir a un canvi social cap al paradigma de vida independent i un model social d’atenció.

Data: 

Dimecres 06 Maig

Hora: 

20:20

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@ecom.cat
Organitzador: 
ECOM