El FITAG 2020:, més participatiu i amb nous formats

 Font:
Girona
Dimarts, 25/08/2020 fins Dissabte, 29/08/2020

La 20a edició del festival tindrà com a lema - Fitag al cor i inclou nous formats i nous escenaris afavorint la participació, la proximitat i el territori.

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) tindrà lloc del 25 al 29 d’agost a les comarques de Girona. Serà la vintena edició, i vol ser símbol de resistència d’un sector cultural acostumat a lluitar contra l’adversitat i que sap reinventar-se sempre que calgui, segons paraules de Martí Noguer i Planas, President de la Diputació de Girona.

La principal novetat consistirà la representació d’unes càpsules teatrals, d’entre 5-7 minuts, anomenades Girona pren vida, que es podran veure als aparadors de les botigues del centre de la ciutat de Girona.

L'espectacle inaugural participatiu tindrà lloc el 25 d’agost (21h), a les escales de la Catedral de Girona i s'anomena Theresienstadt, un musical gran format i participatiu sobre l’horror dels camps de concentració nazis i un homenatge a les víctimes de l’holocaust quan se celebra el 75è aniversari de l'alliberament d'Auschwitz.

El FITAG també visitarà les comarques gironines en el marc de la secció del FITAG Municipis. amb espectacles a Girona, Llançà, Maçanet de la Selva, Lloret de Mar, San Gregori, Sant Pere Pescador i Vidreres.

Hi participen companyies de proximitat i s'està fent una crida a la participació de les veïnes i veïns.

Data: 

Dimarts 25 ag

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
fitag@ddgi.cat
Organitzador: 
Diputació de Girona