El Mecenatge: oportunitat de Planificació fiscal i Solidaritat empresarial

Logotip de PIMEC
Divendres, 01/03/2013

PIMEC i la seva Fundació, juntament amb la Fundació Real Dreams, organitza el proper 1 de març aquesta jornada, en la que es repassarà el marc actual legal i tributari del mecenatge.

Durant la Jornada també s'avançaran alguns elements d'una nova llei del mecenatge que l'Estat hauria d'abordar properament. I es presentaran casos reals d'entitats que apliquen pràctiques innovadores per a obtenir recursos en aquests temps difícils, i seguir desenvolupant la important funció social.

Programa

  • 09.30 h Registre d’assistents
  • 09.45 h Benvinguda Sr. Joan Maria Gimeno, president de la Comissió Econòmicofiscal de PIMEC. Sr. Joaquim Llimona, president de la Fundació PIMEC
  • 10.00 h Marc legal i fiscal del mecenatge: situació actual i perspectives. Sr. Joan Maria Gimeno, president de la Comissió Econòmicofiscal de PIMEC. Sr. Carles Campuzano, diputat al Congrés per CiU i Portaveu d’Afers Socials i Laborals
  • 10.45 h Casos pràctics de mecenatge: La Fundació PIMEC: Empresaris ajudant empresaris. Sr. Ramon Vila, director de la Fundació PIMEC Innovació en la xarxa. Eina de captació de fons en línia per accions socials. Sr David Levy, president de la Fundació Real Dreams i creador de www.migranodearena.org. 
  • 11.30 h Cloenda La jornada és gratuïta

Lloc: Auditori de PIMEC (C/ Viladomat, 174 - 08015 Barcelona)

Hora: de 9.30 h. a 12 h.

Confirmar assistència: ecoch@pimec.org ó T. 93 496 45 00.

Data: 

Divendres 01 març

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Fundació Pimec
Correu electrònic de l'organitzador: 
rosajuny@fundaciopimec.org