El 'Mobile Social Congress' 2019 serà el 26 i 27 de febrer

SETEM Catalunya organitza el Mobile Social Congress
Barcelona
Dimarts, 26/02/2019 fins Dimecres, 27/02/2019

Les jornades aporten punts de reflexió i debat entorn a elements de la indústria tecnològica silenciats en el Mobile World Congress, amb el qual coincideix en dates a Barcelona.

El Mobile Social Congress (MSC) celebrarà aquest any la seva quarta edició els dies 26 i 27 de febrer a Barcelona. El congrés, organitzat com cada any per SETEM Catalunya amb la col·laboració de divereses entitats i administracions, constarà de diverses taules de debat i activitats entorn als impactes socials i ambientals de la indústria tecnològica.

En l’edició d’aquest any s’hi presentarà, entre altres, un informe recent d’Electronics Watch sobre els suïcidis vinculats a les condicions laborals en fàbriques de la indústria electrònica a la Xina. També s’hi aportaran testimonis i investigacions relatives a explotacions mineres de diverses parts del món relacionades amb l’extracció de matèries primeres necessàries per a la producció de tecnologia electrònica.

L’edició d’aquest any de l’MSC s’estructurarà entorn a l’’esclavatge modern’ que genera el model de producció i consum de la indústria tecnològica. I ho farà a través de quatre taules que resseguiran les diferents etapes per les quals passa la producció i consum de la tecnologia electrònica.

Data: 

Dimarts 26 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
SETEM Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunya@setem.org