Espai m4Social al VI Congrés del Tercer Sector Social

Programa del Congrés
Barcelona
Dimecres, 21/11/2018 fins Dijous, 22/11/2018

Des d'aquest projecte han preparat un programa paral·lel d’activitats que inclou conferències i exposicions. Es faran en un espai dedicat a la innovació digital i adreçat a interactuar amb responsables d'entitats de l'àrea tecnològica.

El projecte m4Social de la Taula d'entitats del Tecer Sector es proposa connectar l’acció social i el món tecnològic amb l'objectiu d'accelerar la transformació digital de les entitats, perquè aquestes puguin contribuir a millorar l’atenció a les persones i al seu apoderament. D'aquesta manera, vol també generar un ecosistema d’innovació en l’àmbit social.

L'espai del m4Social al Congrés del Tercer Sector Social comptarà amb les següents conferències: les del dia 21 de novembre aniran sobre la sensorització d'habitatges socials, la Intel·ligència Artificial en l'atenció a les persones, la dinamització de la innovació social digital i l'aplicació mòbil sobre la reforma horària; les del dia 22 serviran per tractar sobre els reptes digitals que es plantegen a les entitats de cara a innovar, i per a presentar la iniciativa DiesInternacionals.cat.

Pel que fa a les exposicions, les aplicacions mòbils, la Realitat Virtual, la robòtica, la impressió 3D i altres tecnologies estaran també presents a l'espai m4Social del Congrés.

Pots consultar el programa sencer d'aquest espai al Congrés per tal d'ampliar informació.

Data: 

Dimecres 21 nov

Hora: 

11:30

Correu electrònic Organitzador: 
congres@tercersector.cat
Organitzador: 
Taula d'entitats del Tercer Sector