El Sàhara, un desert en moviment. Més enllà del Mediterrani i la Frontera Sud

La sessió compta amb la participació de l’Anna Palou, de Stop Mare Mortum i l'investigador i periodista Oriol Puig. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 05/06/2019

El 5 de juny, Aliança per la Solidaritat i Centre d’Estudis Africans i Interculturals organitzen la sessió al Col·legi de Periodistes de Catalunya, Barcelona.

El proper dimecres 5 de juny a les 17.30 h, Aliança per la Solidaritat i Centre d’Estudis Africans i Interculturals organitzen la sessió ‘El Sàhara, un desert en moviment. Més enllà del Mediterrani i la Frontera Sud’.

En el marc de la beca DevReporter, s’organitza aquesta conversa amb els activistes Tcherno Hamadou Boulama, de l’associació Alternative Espaces Citoyens de Níger i Eric Alain Kamdem, de la Maison des Migrants de Gao, de Mali.

La sessió també compta amb la participació de l’Anna Palou, de Stop Mare Mortum i l'investigador i periodista Oriol Puig sobre l’externalització de fronteres de la Unió Europea al Sahel.

L’acte serà moderat per Montse Santolino de Lafede.cat i per assistir, cal enviar un correu a l’adreça electrònica jhenar@aporsolidaridad.org.

Data: 

Dimecres 05 juny

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Aliança per la Solidaritat
Correu electrònic de l'organitzador: 
jhenar@aporsolidaridad.org