Esdeveniment en línia

El treball social a Catalunya des de la visió de les treballadores socials (1932-2020)

Data de l'esdeveniment:
dijous, 10 feb. 2022

L'activitat permetrà obtenir una perspectiva de l'evolució de la professió i la formació en treball social a Catalunya a través d’una conversa sobre les trajectòries personals i experiències professionals de catorze treballadores socials catalanes.

L'activitat té com a punt de partida l'estudi 14 Dones. Història del treball social a Catalunya (1932-2020), elaborat per Violeta Quiroga, Aïda Ballester i Josep Maria Mesquida, que posa en valor la important tasca duta a terme per les treballadores socials que han contribuït a la millora del treball social i serveis socials a Catalunya.

Aquesta investigació és una iniciativa del grup de recerca en treball social (GRITS) de la Universitat de Barcelona (UB), en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT). 

Durant la sessió, una de les autores de la recerca, Aïda Ballester, i la treballadora social Teresa Rossell Poch (testimoni inclosa en la recerca) conversaran sobre els principals eixos de la publicació: la qüestió de gènere, les treballadores socials com a agents de canvi, els condicionants històrics, l’evolució de la professió i la formació en treball social. El diàleg serà presentat i moderat per Cristina Rimbau Andreu, prologuista de l’estudi i membre de l’Assessoria de Publicacions No Periòdiques del TSCAT.

Data
dijous, 10 feb. 2022
Hora
16:30
Organitzador
DIXIT
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón