El voluntariat ambiental a Barcelona

Presentació del voluntariat ambiental dimecres 18 de setembre al Centre Civic El Coll
Barcelona
Dimecres, 18/09/2019

El 18 de setembre la Xarxa per la Conservació de la Natura presenta quines propostes de voluntariat ambiental existeixen a Catalunya i en particular, les ong ambientals actives a la ciutat amb les que poder col·laborar.

Es tracta d'una jornada que vol presentar què és el voluntariat ambiental, com a forma de particupació ciutadana en el medi ambient. A Catalunya un gran nombre d'ong ambientals treballen per la conservació de la natura, la recuperació d'espais degradats, d'hàbitats danyats, per afavorir lesespècies en perill d'extinció i la biodiversitat en general, Altres se centren en la lluita contra els residus, la contaminació de l'aire o de l'aigua, la mobilitat sostenible o l'educació ambiental.

La Xarxa per la Conservació de la Natura, antiga Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya, organitza una xerrada al Centre Cívic El Coll per pesentar el voluntariat ambiental, a Catalunya, i a la ciutat de Barcelona. Es presentaran entitats actives a la ciutat i els seus programes de voluntariat. A la presentació hi assisteix Surfrider, especialitzada en la defensa del mar, i l'Espai Gardenyes, espai comunitari d'hort i biodiversitat vinculat a l'Associació Cultural Casa Orlandai.

L'assistència és gratuïta però cal inscripció en aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 18 set

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Xarxa per la Conservació de la Natura
Correu electrònic de l'organitzador: 
oficinavoluntariat@xvac.cat