Electronic Frontier Foundation celebrarà el seu 30è aniversari

Fotografia d'un pastís d'un 30è aniversari. Imatge de anokarina. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
Divendres, 10/07/2020 fins Dissabte, 11/07/2020
(En línia)

L’entitat que defensa els drets civils i digitals de les persones celebra el 30è aniversari. L’EFF ha organitzat un seguit d’actes virtuals que es podran veure a través de les seves xarxes socials.

Electronic Frontier Foundation, l’entitat que defensa els drets civils en l’àmbit digital i tecnològic, celebrarà el divendres 10 de juliol, el seu 30è aniversari. Les accions realitzades per l’entitat durant aquests 30 anys s’han caracteritzat per una lluita per la privacitat de dades de la persona usuària, la lliure expressió i la innovació en l’àmbit digital.

Per celebrar l’efemèride, l’Electronic Frontier Foundation ha organitzat un seguit d’activitats que és desenvoluparan a través d’Internet. Les activitats giren al voltant de programes, entreteniment i una retrospectiva interactiva sobre el passat, present i futur de la lluita dels drets digitals.

Els actes per celebrar l’aniversari de la EFF començaran el divendres 10 de juliol, a les 22.00 h de la nit i acabaran a les 04.00 h de la matinada. Podreu seguir la celebració a través dels següents canals:

El cost d’aquesta celebració és totalment gratuït però l’Electronic Frontier Foundation ha obert una passarel·la de donatius per cobrir ingressos. Podeu contactar amb l’Electronic Frontier Foundation a través d’aquest correu electrònic.

Data: 

Divendres 10 jul

Hora: 

22:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@eff.org
Organitzador: 
Electronic Frontier Foundation