Xerrada 'Els radicalismes entre els joves'

 Font:
Barcelona
Dijous, 20/02/2020

DIXIT acollirà aquesta xerrada sobre les conductes i els pensaments radicals entre els joves d'avui, l'afectació en la resta de la societat i la prevenció des dels afers socials.

La conferència reflexionarà sobre les causes dels comportaments extremistes, és a dir, sobre les possibles raons d'aquestes actituds, així com sobre les frustracions que poden desencadenar aquestes conductes. També servirà per explicar com fer prevenció des de l'atenció a les persones, tant adults com adolescents i joves, i es presentaran pautes d'intervenció dels professionals de l'àmbit d'afers socials a fi de corregir aquestes conductes.

La xerrada anirà a càrrec del psicòleg i educador Jaume Funes, implicat en la renovació pedagògica, les escoles de la pedagogia activa, els centres de secundària i els equips d'assessorament psicopedagògic, així com l'equip psicosociopedagògic municipal de Cornellà de Llobregat, del qual va ser membre fundador. Funes va ser, entre el 2004 i el 2007, adjunt del Síndic de Greuges per a la Defensa dels Drets dels Infants i secretari de Famílies del que abans era el Departament d'Acció Social i Ciutadania.

Data: 

Dijous 20 febr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials
Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.tsf@gencat.cat