VII Jocs cooperatius

Escoles cooperatives. Font: Plana web de FeCEC
el Prat del Llobregat
Divendres, 05/05/2017

La Federació de Cooperatives d'Ensenyament de Catalunya celebra el 5 de maig la setena edició del Jocs cooperatius, amb l'objectiu de potenciar els valors cooperatius i visualitzar l'acció conjunta del món cooperatiu en forma de jornada festiva.

Els i les alumnes de 5è de Primària de les escoles que pertanyen a la Federació de Cooperatives d'Ensenyament de Catalunya (FeCEC) de la tenen una cita el proper 5 de maig.

La jornada, que comptarà amb activitats cooperatives i solidàries, tindrà lloc al Parc Nou del Prat del Llobregat (Ronda del Sud, cantonada Avinguda Remolar). Es preveu que la jornada s'iniciï al voltant de les 10.30 hores i finalitzi sobre les 13.30 hores.

Catalunya manté des de fa molts anys una tradició cooperativa destacable, no només en l'àmbit del consum, de la producció o del treball sinó també en l'ensenyament. La FeCEC agrupa i representa a 38 escoles catalanes que tenen en comú aquest tipus d'organització. Expliquen que el model cooperatiu ho determina tot: "La seva singular gestió participativa, igualitària i compromesa en la que hi ha involucrats activament mares i pares, personal docent i no docent i alumnat, desplega uns principis pedagògics que deixen empremta en la comunitat escolar".

Data: 

Divendres 05 Maig

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Federació de Cooperatives d'Ensenyament de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@escolescooperatives.cat